Kérdés: Hogy működnek az újragyártott (újrahasznosított) termékek?

Válasz: Mint az eredetiek (OEM), hiszen a patronok és tonerek az eredetivel megegyezők, mivel az üreseket töltjük újra. A behelyezésük és működtetésük ezért az eredetieknek megfelelőek. A patronokat a nyomtatón jelzett módon kell behelyezni, próbanyomtatást végezni, és máris nyomtathat.

 Kérdés: Mi a különbség az újragyártott/újrahasznosított és a kompatibilis/klón patronok közt?

Válasz: Az újragyártott patronok és tonerek  egy már kiürült eredeti termék felhasználásával készülnek,ha ilyen terméket választ, akkor Ön nem csak pénzt takarít meg de óvja a környezetét is.

A távol-keletről importált, újként árult lézerkazetták és tintapatronok –klónok- nemzetközi szabadalmi jogokat sértenek így forgalmazásuk illegális, ezen túlmenően súlyosan szennyezik, a környezetet mivel nem tartalmaznak újrahasznosított anyagokat és silány minőségük miatt nem felújíthatóak.

Kérjen tanácsot, amikor nyomtatójához kellékanyagot keres és válasszon újragyártott terméket!

Segítsen Ön is megóvni a Földet!

További információkat olvashat a klónokról az alábbi webhelyen pdf-flat

Kérdés: A patronokra van garancia?

Válasz: Igen, cégünk 100%-os garanciát ad az általa gyártott patronokra. Ha a patronok minősége mégsem felelne meg Önnek, cégünk díjmentesen kicseréli, vagy visszaadja a termék árát. A terméket illető reklamációkat szívesen fogadjuk, ha a felhasználási időn belül jelzi, még tele van és nem sérült. Tekintse meg garancia-nyilatkozatunkat.

Kérdés: Lejár a nyomtatóm garanciája, ha újragyártott terméket használok hozzá?

Válasz: Nem, a nyomtatóra adott garancia nem jár le, ha nem az eredeti nyomtató-patront használja. Valójában, a törvények alapján tilos a nyomtatóra vonatkozó reklamációt visszautasítani, ha nem az eredeti patront használják. Be kellene bizonyítani, hogy a „helyettesítő” patron okozta a meghibásodást. A bizonyítás a nyomtató-gyártókat terheli. Ha a nyomtató gyártója ennek ellenére visszautasítja a garanciát, cégünk az ön szállítója, átvállalja a felelősséget és ellátja önt egy új nyomtatóval.

Kérdés: Az újragyártott/újrahasznosított patron olcsóbb, mint az eredeti?

Válasz: Igen, az árkülönbség elérheti a 40%-ot is!

Kérdés: Ugyanannyi tinta/toner van az újragyártottban, mint az eredetiben?

Válasz: Igen, legalább ugyanannyi van bennük, mint az eredetiekben. A patronokat az eredetivel megegyező vagy annál nagyobb mennyiségű festékanyaggal töltjük így Ön az eredetivel megegyező vagy annál több lapot tud nyomtatni.

Kérdés: Tarthatok-e otthon pót-patront?

Válasz: Igen, tarthat, egészen addig, amíg a dobozon jelzett határidő le nem jár, de lezárt állapotban kell tárolni, szobahőmérsékleten és óvva a közvetlen napsugárzástól.

Kérdés: Hogy érhetek el optimális eredményt a patronommal?

Válasz: A kinyomtatott anyagok minősége függ mind a patrontól, mind a papírtól. Fényképek nyomtatásához használjon fotó-papírt. Le lesz nyűgözve az eredmény láttán.

Kérdés: Nem működik a patronom. Kivel kell kapcsolatba lépnem?

Válasz: Ha a probléma még mindig fenn áll, vigye vissza a vásárlás helyére és kérje a vizsgálatát.

Kérdés: Hol adhatom le az üres patronjaimat?

Válasz: Tulajdonképpen bármelyik értékesítő helyen. Néhány típus esetén még pénzt is kaphat értük. Kérdezze szállítóját!